Кіркоров: "Я серйозно хворий"

8 грудня 2010, 10:35

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров визнав, що вчинив побиття, і вибачився перед побитою ним жінкою. Свою неадекватну поведінку артист пояснив черговим нападом таємничої хвороби.

У вівторок ввечері на офіційному сайті Кіркорова з'явилося повідомлення, в якому співак вибачається перед режисером Мариною Яблоковою та зізнається, що серйозно хворий.

"На жаль, я змушений говорити про те, у чому тривалий час боявся зізнатися самому собі. Напевно, я серйозно хворий. Двічі на рік у мене трапляються серйозні напади, внаслідок яких я нічого не пам'ятаю і не розумію, що роблю. Я сам жахаюся цього. І лише тепер розумію, що мені треба серйозно лікуватися", - йдеться у заяві Бедросовича.

"Я хочу вибачитися перед Мариною Яблоковою особисто і публічно. Я дуже шкодую про те, що трапилося", - наголосив Філіп.


"Запевняю вас, що я насправді зовсім не такий. Прошу вибачення у всіх, кого я обурив таким неадекватним вчинком", - резюмував Кіркоров.

Цікаво, що після заяви Кіркорова про таємничу хворобу прихильники почали жаліти свого кумира, геть забувши про побиту ним жінку.

Кіркоров "косить" під хворого?

Нагадаємо, днями на репетиції російської музичної премії "Золотий грамофон" Кіркоров жорстоко побив другого режисера Марину Яблокову.

Співак та його адвокат спершу спростовували звинувачення жінки, називаючи це спробою пропіаритися за рахунок зірки.

Спочатку Яблокова намагалася домовитися з Філіпом мирно, але згодом заявила, що хоче притягнути співака до кримінальної відповідальності.

Та після вибачення Кіркорова жінка вирішила знову розглянути можливість мирової угоди, пише "Газета.ru" з посиланням на "ИТАР-ТАСС".

Адвокат Яблокової наголосив, що угода має бути "відкритою і офіційною". Мовляв, співак має надіслати їм проект мирової угоди, а також розмістити його у ЗМІ.

Побита Філіпом жінка демонструє синці

До слова, деякі колеги Кіркорова різко засудили його вчинок. Зокрема, співак Валерій Меладзе відмовився записувати з Філіпом спільну пісню, пише "Life Showbiz".

"Ми знаходимося де взагалі - у зоопарку чи в джунглях?! Хто ми такі, щоб таким чином з'ясовувати стосунки?! Знаючи цю дівчину, я навіть не можу змоделювати в голові ситуацію, за якої можна було б підняти на неї руку! Марина ж у два з половиною рази менша за Кіркорова!" - обурився Меладзе.

"Тим більше з Філіпом і так всі носяться завжди, як зі священною коровою, поводячись більш тактовно і привітливо, знаючи його запальний характер!" - додав він.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів