Кіркорова екстрено госпіталізували до психлікарні

9 грудня 2010, 10:37

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров, якого звинувачують у жорстокому побитті жінки, опинився у психіатричному відділені ізраїльської лікарні.

Після визнання провини та розповіді про таємничу хворобу, артист терміново залишив Росію і попрямував на лікування закордон, повідомляє ізраїльський портал "NEWSru Israel".

"Філіп Кіркоров потрапив до лікарні "Тель а-Шомер" в середу і був екстрено госпіталізований в психіатричне відділення. Зараз він проходить обстеження, після якого буде прийнято рішення про подальші кроки", - розповіли в лікарні.

Про те, що Кіркоров вилетів з Росії в іншу країну "для серйозного медичного обстеження", у середу журналістам повідомила адвокат співака Тетяна Акімцева.


Однак тоді представниця Філіпа не уточнила, до якої саме країни попрямував артист. Акімцева зазначила, що Кіркоров дуже засмучений негативною реакцією колег на його вчинок. Адвокат додала, що за останні дні співак "сильно змінився, схуд і змарнів".

Сам співак у телефонному коментарі газеті "Известия" повідомив, що через обстеження був змушений відмовитися від виступів, запланованих на грудень.

За словами Кіркорова, його участь у новорічних "корпоративах" залежатиме від вердикту ізраїльських лікарів.

"У мене дійсно періодично стаються напади, коли мені важко себе контролювати і важко потім згадати, чому я так повівся. Я шкодую про те, що трапилося на репетиції у Кремлі, готовий особисто вибачитися перед Яблоковою, але не можу до неї додзвонитися", - заявив Філя.

Співак висловив здивування з приводу того, як журналісти описують ситуацію з побиттям.

"Будь-хто з тих, хто мене знає, підтвердить, що бити людину, тим більше жінку, ногами я не буду за жодних обставин. Накричати, можливо, відштовхнути - так, але не більше того", - запевнив Кіркоров.

На підтвердження своїх слів артист згадав офіційний коментар організаторів церемонії "Золотий грамофон".

Так, у відкритому листі організатори премії засудили дії Кіркорова, але відзначили, що дівчина сама спровокувала співака на конфлікт.

До слова, наразі в інтернеті з'явилося відео на якому Філіп Кіркоров з розмаху б'є по обличчу одну зі своїх прихильниць.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів