Пугачова відмовилася зніматися з Кіркоровим

16 грудня 2010, 17:38

Російська співачка Алла Пугачова не схотіла зніматися зі своїм колишнім чоловіком Філіпом Кіркоровим.

Примадонна попросила, щоб час її запису для новорічного "вогника" розвели зі зйомками Філіпа, повідомляє "Life Showbiz".

Цікаво, що коли Кіркоров плакався Малахову у психлікарні, то казав, що Алла Борисівна була в числі перших, хто зателефонував йому, коли конфлікт з Яблоковою набув розголосу.

Пугачова відвернулася від Кіркорова?

Та, за даними видання, Пугачова утримується від будь-яких коментарів про ситуацію навколо Кіркорова і не хоче мати нічого спільного з екс-чоловіком.


Як виявилося, навіть ділити з ним один знімальний майданчик.

"Робіть, що хочете, але щоб я з ним навіть не перетиналася в павільйоні!" - заявила Алла організаторам зйомки.

Кажуть, Примадонна була готова пожертвувати своїм часом і приїхати посеред ночі, аби не зустрічатися з Філіпом.

А от батько Кіркорова - Бедрос дуже хвилюється через скандал із сином. У 77-річного артиста навіть стався серцевий напад, пише "Экспресс-газета".

Наразі чоловік перебуває у лікарні. Однак незабаром планує повернутися до концертної діяльності.

"Я просто обурений. Я не можу знайти собі місце. Спасибі дітям, в оточенні яких я зараз перебуваю. Лише завдяки їм серце трохи відпускає ту нелюдську заздрість деяких провідних акторів, які підготували весь цей бруд на мого сина", - заявив Бедрос Кіркоров.

Нагадаємо, в ніч на четвер Кіркоров та побита ним телережесерка Марина Яблокова підписали мирову угоду. Сторони наголосили, що триматимуть у секреті умови мирової. Однак один з адвокатів наголосив, що Яблокова відмовилася від грошової компенсації.

Фото tili-testo.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів