Філіп Кіркоров уникнув покарання

16 грудня 2010, 10:44

Скандальний співак Філіп Кіркоров і побита ним телережисерка Марина Яблокова помирилися.

Парочка уклала мирову угоду в ніч на четвер. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на члена Громадської палати, адвоката Анатолія Кучерена.

Правозахисник, до якого Кіркоров та Яблокова звернулися як до посередника, не став розкривати умови даної угоди. Але підкреслив, що вона "знімає всі претензії сторін одна до одної".

Адвокат зазначив,, що Яблокова відмовилася від грошей запропонованих виконавцем. До слова, подейкували, що Філіп був готовий виплатити режисерці компенсацію у 10 мільйонів рублів.


Кіркоров так і не дійшов до суду

Цікаво, що ще 15-го грудня Марина Яблокова була сповнена рішучості покарати свого кривдника. Жіночка навіть подала проти артиста судовий позов.

Таким чином вже 16-го грудня Кіркоров власною персоною мав з'явитися у суді, щоб відповісти за свої дії.

Однак після підписання мирової побита режисерка та співак мають намір повідомити суду, що конфлікт вичерпано.

Нагадаємо, 6-го грудня під час репетиції виступу на церемонії "Золотий грамофон" Кіркоров у різкій формі висловив невдоволення спрямованим на нього прожектором.

За версією другого режисера церемонії Марини Яблокової, вона попросила співака дочекатися налагодження світла, однак він відповів нецензурною лайкою, підбіг до неї і почав бити.

Потерпіла подала заяву в міліцію з проханням порушити кримінальну справу і відмовилася від мирової угоди.

Пізніше Кіркоров публічно вибачився перед Яблоковою. Він пояснив свою поведінку серйозною хворобою, яка супроводжується втратою пам'яті.

Згодом Філіп чкурнув до Ізраїля, щоб пройти обстеження, а заразом і поплакатися телевізійнику Андрію Малахову. У результаті медики не визнали артиста психом, а інцидент з Яблоковою списали на нервовий зрив.

Як відомо, Кіркоров та його жертва неодноразово намагалися підписати мирову угоду. Однак кожного разу Яблокова відмовлялася це робити. Зі свого боку представники співака заявляли, що жінка також відмовлялася від грошової компенсації.

Фото "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів