Наречена принца Вільяма була його нічним жахіттям?

22 грудня 2010, 12:17

Майбутнє королівське весілля, якого нині з нетерпінням очікує вся Велика Британія, могло й не відбутися.

Стосунки принца Вільяма та його нареченої Кейт Міддлтон у 2007-му році ледь не зазнали краху – через ревнощі та параною дівчини.

Жорсткий графік військових тренувань коханого, а також його фривольна поведінка з іншими жінками стали тяжким випробуванням для Кейт, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Life & Style".

"Кейт стала дуже ревнивою. Вона щомиті хотіла знати, з ким Вільям та що він робить. Вона без упину надсилала повідомлення і телефонувала, аби перевірити його", - стверджує джерело.


Дійшло до того, що пара вирішила зробити перерву в стосунках, або ж, простіше кажучи – принц покинув свою Кейт.

"Кейт знала, що її параноя та невпевненість відштовхнули від неї Вільяма. Вона визнала, що своїми ревнощами доводила до шалу саму себе та всіх інших… Вона пообіцяла йому, що, як вони знов зійдуться разом, вона більше не буде нічним жахіттям. До середини літа вони примирилися", - розповідає інформатор.

Нагадаємо, у той час Міддлтон справді мала поважну причину, аби казитися та ревнувати. У 2006-му році увесь світ побачив фото, на якому Вільям цілується "по-французьки" із юною поп-виконавицею Наташею Гамільтон.

З півроку тому подейкували, що Кейт взагалі перехотіла виходити за Вільяма, бо він, мовляв, як і його татко, обов'язково скакатиме в гречку. Про це її нібито попередив один з радників королеви Єлизавети.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів