Наомі Кемпбелл і Демі Мур сидять на найбільш ідіотській дієті

30 грудня 2010, 13:12

Дієти, за допомогою яких намагаються худнути акторська пара Демі Мур та Ештон Катчер, супермодель Наомі Кемпбелл визнали найбільш ідіотськими.

Річний огляд помилок знаменитостей щодо методик оздоровлення підготувала британська некомерційна організація "Sense About Science" (SAS), яка займається спростуванням лженаучних заяв та невірних інтерпретацій наукових даних.

Експерти наголошують, що будь-які публічні заяви артистів про лікування, дієти та цілющі властивості продуктів розносяться по світу "протягом секунд". Тож зіркам варто було б перевіряти науковість своїх заяв, перш ніж "відкривати рот і займатися вірусним поширенням оман".

До цьогорічного огляду потрапила дієта, яка включає в себе вживання в їжу виключно кленового сиропу, лимонів та перцю. Посидіти на такому раціоні кілька тижнів полюбляють актори Ештон Катчер та Демі Мур.


Кемпбелл вірить, що худне за допомогою кленового сиропу, лимонів та перцю

Так само, на кленовому сиропі інколи сидить і "темношкіра пантера" Наомі Кемпбелл. Модель впевнена, що це допомагає їй очищувати організм.

Однак хімік Джон Елмса поспішив розчарувати зірок, заявивши, що ця дієта абсолютно марна. Мовляв, організм цілком здатний самостійно виводити "шкідливі штуки".

Окрім цього, дієта з сиропу, лимонів і перцю не лише не очищує організм, а змушує його голодувати, що, навпаки, сприяє продукції токсичних метаболітів.

Деякі знаменитості схиблені на "насиченні організму енергією". Так, футболіст Девід Бекхем і наречена принца Вільяма Кейт Міддлтон носять голографічні силіконові браслети Power Balance, які не маюьб жодного ефекту, крім плацебо.

Кейт Міддлтон вірить у магічну дію браслету

До слова, ще однією любителькою незвичних дієт є співачка Lady Gaga. Артистка заявила, що підсіла на дитяче харчування, щоб залишатися стрункою.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів