"Одноразова" коханка Роналду хоче повернути собі сина?

4 січня 2011, 11:09

Таємнича жінка, яка влітку подарувала футболістові Кріштіану Роналду сина, а потім відмовилася від прав на малюка, була не американською офіціанткою, а британською студенткою.

Як стало відомо "Sunday Mirror", нині 20-річна жінка гірко шкодує про свій вчинок та телефонує спортсменові, благаючи про зустріч із сином.

Бідолаха, що завагітніла після однієї ночі, проведеної з футбольною зіркою, готова навіть повернути Роналду всі одержані від нього гроші - 15 мільйонів доларів.

Згідно з їхньою угодою, британці було заборонено говорити кому-небудь, що вона є мамою малюка, навіть своїм рідним. Тож вагітна дівчина просто для всіх зникла, а вже після пологів розповіла всім про несподіваний спадок, який одержала. Втім, зі слів її друзів, відмова від дитини загнала студентку в глибоку депресію.


"Вона почувається так, ніби продала свою душу", - каже джерело, наближене до матері хлопчика.

Проте запізніле каяття та постійні телефонні дзвінки жінки не в змозі розчулити Роналду, той лише "дражнить її Кріштіану-молодшим", запевняє інформатор.

"У неї нульові права на мого сина. Вона більше ніколи його не побачить", - наводить слова Роналду один з його приятелів.

Втім, остаточно обривати спілкування з дівчиною футболіст не збирається, адже його непокоїть її намір воювати з ним за малюка. Кріштіану волів би знати, що на думці в його ворогині.

Зі слів друзів Роналду, із матір'ю свого сина він познайомився в лондонському нічному клубі. Той вечір закінчився сексом у готелі. Коли дівчина дізналася, що вагітна, то розпочала перемовини з коханцем через його менеджера.

Після народження малюка юристи зіркового тата наполягли на тесті ДНК, і незабаром Роналду повідомив світові про своє батьківство.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів