Джуд Лоу та Сієнна Міллер відгуляють хіпі-весілля?

10 січня 2011, 14:19

Акторська парочка Джуд Лоу та Сієнна Міллер улітку нарешті можуть стати подружжям.

Весільна церемонія пройде у стилі хіпі, а коси нареченої прикрашатимуть квіти, пише "Contact Music"

"На Різдво Джуд подарував їй обручку, а також новий будинок, і він має намір цього літа зробити її нареченою ", - повідомило джерело.

"Вона хоче весілля "у стилі хіпі із заквітчаними косами". Вона хоче, щоб воно відбулося в маленькій церкві в англійському селищі, і щоб діти Джуда брали участь у церемонії", - розповів інформатор.


Давно омріяне родинне гніздечко Міллер, вочевидь, витиме у щойно придбаному маєтку в північному Лондоні. У новій оселі стане місця і на дітей Лоу від попередніх стосунків, та й на майбутнє спільне маля.

Можливо, п'яту дитину Джуду нарешті народить вже Сієнна

"Сієнна вирішила, що це буде дім, де у неї з'являться діти. Є кімната для кожного з дітей Джуда та кімната для нового малюка", - зазначило джерело.

Як відомо, від шлюбу з Сейді Фрост Джуд Лоу має трьох дітей – 14-річного Рафферті, 10-річну Айріс та 8-річного Руді. До слова, любовна пригода актора із нянькою власних дітлахів колись спричинила розрив заручин Лоу та Міллер.

Також у Джуда є півторарічна позашлюбна донька Софія, яка "обійшлася" йому в 3 мільйони доларів.

Нагадаємо, Джуд та Сієнна знову зійшлися в 2009-му році, а влітку 2010-го пара взяла спеціальне шлюбне благословення в Лаосі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів