Джамала заради "Євробачення" обзавелася штучними губами

12 січня 2011, 16:02

Співачка Сусанна Джамалатдінова, відома як Джамала, повним ходом готується до участі у "Євробаченні-2011".

Незважаючи на те, що артистку ще не обрали представляти Україну на пісенному конкурсі, вона вже зняла кліп на пісню "Smile", з якою й планує виступити у Європі.

Кліп Джамали зроблено на основі лялькової анімації, йдеться на офіційному сайті співачки.

За сюжетом артистка подорожує різними куточками планети на іграшковому автомобілі та літаку, а за нею йде величезна мультиплікаційна посмішка, яка допомагає їй у всіх ситуаціях налагодити контакт з людьми різних вір і національностей.


Режисером кліпу виступив Макс Ксенда, а оператором став Сергій Михальчук - один з творців таких картин, як "Коханець", "Мій зведений брат Франкенштейн", "Мамай", "Закон".

Нагадаємо, Джамала увійшла до числа фіналістів відбіркового туру "Євробачення - 2011". Фінальне SMS-голосування, яке визначить учасника конкурсу від України, відбудеться наприкінці лютого.

Гігантські губи супроводужватимуть Джамалу протягом усього кліпу

До слова, торішня переможниця "Євробачення" німкеня Лєна Майер збирається захистити свій титул на конкурсі в Дюссельдорфі, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Багато журналістів подумали, що це жарт, але це не так. Цілком логічно, якщо переможниця чемпіонату Європи по співу буде захищати цей титул у власній країні. Пісню Лєні виберуть співвітчизники шляхом SMS-голосування", -- пояснили представники співачки.

До наступного пісенного конкурсу ще чотири місяці, а країни-учасниці вже щосили до нього готуються. У цьому році у пісенному змаганні візьмуть участь рекордна кількість країн - 43.

Після багаторічної відсутності свого представника надішле Італія. Також за перемогу змагатимуться представники Австрії, Угорщини та карликової держави Сан-Марино.

Півфінали "Євробачення-2011" пройдуть 10 і 12 травня, а переможець конкурсу стане відомий після фіналу, який відбудеться 14 травня в Дюссельдорфі.

До речі, квитки на фінал вже надійшли у продаж. Їх ціна - від 89 до 189 євро.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів