"Екс-чоловік" Аністон розридався через дівчинку

17 січня 2011, 13:15

Зірка новенького фільму "Дилема" та колишній бойфренд Дженіфер Аністон актор Вінс Вон зізнався, що плакав від радості при народженні дочки, пише "The Showbiz Spy".

Нагадаємо, у грудні дружина зірки Кайла Вебер народила їхнього первістка. Дівчинку назвали Локлін Кайла Вон.

Сам Вінс Вон визнає, що у він пережив емоційний вибух, коли його маля з‘явилося на світ.

Через батьківство Вінс Вон плакав

"У доброму сенсі", - зауважив Вінс, коли сказав, що розридався.


"(Я був ) просто такий щасливий, і відчув таке полегшення, що з усіма все було гаразд, і я не міг повірити ,що дитинка була вже тут", - поділився переживаннями Вінс.

"Все, на що ти сподіваєшся, це що з усіма все буде гаразд. Ви проходите через весь цей досвід, і відчуваєте чимале занепокоєння, але, на щастя, з усіма все чудово", - пояснював він причину своїх душевних пертурбацій.

Як нещодавно зізнався актор, його дочка надала йому нову мету у житті.

"Це ставить перед вами іншу мету", - сказав він.

"Я скажу вам... Коли у Кайли й у мене була призначена перша зустріч із педіатром, ми мали взяти автокрісло і встановити його на задньому сидіння машини. Кайла пристібнулася, і я сів у машину. І я подумав: "Ми сім'я". Ми їдемо (на візит до лікаря) як сім'я. Це просто неймовірне відчуття", - зізнався Вінс.

Нагадаємо, Вінс Вон зіграв із Різ Візерспун у різдвяній комедії "Чотири Різдва", а також зіграв чоловіка героїні Дженніфер Аністон у стрічці "Розлучення по-американськи". Також актор відомий за фільмами "У диких умовах", "Погана звичка", "Містер і місіс Сміт", тощо.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів