Берлусконі приписують гарем з 14 жінок

18 січня 2011, 12:58

Італійський прем'єр-міністр Сільвіо Берлусконі утримував 14 молодих жінок та запевняє, що у нього завжди був безкоштовний секс.

Скандальні подробиці інтимного життя політика стали відомі завдяки розслідуванню прокуратури.

Як зазначає "Independent", Берлусконі тримав своїх 14 подружок в апартаментах у закритому житловому комплексі на околицях Мілану. Жінки жили у квартирах безкоштовно і отримували великі суми грошей від прем’єра в обмін на секс.

Наразі міланська прокуратура вимагає терміново віддати Берлусконі під суд за сексуальний зв'язок з неповнолітньою повією.


Нагадаємо, нещодавно марокканська танцівниця на ім'я Рубі розповіла усьому світові, що у віці 17 років відвідувала приватні вечірки в резиденції італійського прем'єра.

До слова, за секс з повією, якій ще немає 18 років, можуть посадити до в’язниці терміном на 3 роки.

Цікаво, що Берлусконі не заперечує той факт, що влаштовував у своїх маєтках "релакс-вечірки". Туди політик запрошував танцівниць, телеведучих, працівниць ескорт-сервісу і повій.

Журналістам вдалося розкопати, що минулого літа одна з вечірок Берлусконі закінчилася грою, що зветься "бунга-бунга": присутні жінки топлес брали участь в конкурсі на найгарячіше секс-шоу.

Подейкують, головним призом була ніч з прем’єром Італії.

Ці скандальні факти можуть стати критичними для кар’єри Берлусконі, який і так за рішенням Конституційного суду Італії став більш уразливим до судового переслідування.

Однак сам політик не стримується й дає відверті коментарі. Зокрема, у понеділок Сільвіо знову заявив, що ніколи не платив за секс, пише "CNN".

"Це абсурдно навіть думати, що я заплатив, щоб мати зв'язок з жінкою. Це те, чого я ніколи не робив, жодного разу в житті. Це, я вважаю, принижує мою гідність", - сказав Берлусконі в телеефірі.

Окрім цього Сільвіо запевняє, що танцівниця Рубі заперечує факт сексу із ним.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів