Ахат побувала в гостях у Хемінгуея та Версаче

20 січня 2011, 14:57

Співачка та скрипалька Ассія Ахат розповіла, куди її занесло на новорічні свята.

Тусовщиця, яка проміняла зустріч Нового року в компанії подружки Іри Білик на поїздку до США, доторкнулася до життя відомих людей.

Спочатку Ася з сім'єю і компанією близьких друзів прилетіли до Нью-Йорка, де провели кілька днів.

"А далі попрямували у Маямі - одне з моїх найулюбленіших міст в Америці. Зустрічі з численними друзями, споглядання будинку-музею Хемінгуея, Венеціанського басейну, маєтку Версаче - все це залишило незабутні враження", - похизувалася Ахат.


"Ну, і як же бути в Америці і не побувати у всесвітньо відомому парку Дісней в Орландо? Дуже яскравий парк розваг, просто неймовірні атракціони", - додала вона.

Сам Новий рік співачка з компанією святкували вже на Американських Віргінських островах, відкритих Христофором Колумбом у 1493-му році.

"Чартерним рейсом вся наша компанія перемістилася прямо у Сент-Томас - один з ключових островів архіпелагу. Наш готель стояв просто на березі моря - чудовий вид з вікна у поєднанні з тропічним кліматом сприятливо впливали на екзотичну зустріч новорічного свята - без звичних для України морозу і снігових заметів", - заявила Ассія.

За словами Ахат, за час перебування на острові вони встигли оглянути головні визначні пам'ятки острова - форт Крістьян, замок Блекберд, гору Сент-Пітер.

"Келихи з шампанським вином у переддень свята ми піднімали в одному із затишних прибережних ресторанчиків, вітаючи один одного з настанням нового 2011 року і танцюючи під екзотичні мелодії місцевих музикантів, а перше січня чудово провели на морі - прогулянка на яхті, плавання з масками серед коралових рифів і сонячні ванни", - додала вона.

За матеріалами PR Batteries

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів