У Медведєва знайшлася яхта за 30 мільйонів євро? ФОТО

26 січня 2011, 14:14

Турецькі журналісти знайшли суперяхту російського президента Дмитра Медведєва.

Управління справами президента Росії придбало побудовану в Стамбулі яхту "Leo Fun" вартістю 30 мільйонів євро, повідомляє "Gzt.ru" з посиланням на турецьке видання "Vatan".

Подейкують, на цій яхті Медведєв прийматиме VIP-гостей Олімпіади в Сочі у 2014-му році.

За даними видання, покупка судна відбулася в середині грудня 2010-го року. Після оформлення угоди назву яхти змінили на "Sirius".


Судно було побудовано на замовлення якогось італійського бізнесмена, чиє ім'я не називається, і спущено на воду в 2009-му році. Деякий час воно використовувалося як чартерна яхта.

ЗМІ пишуть, що рішення про покупку "Leo Fun" було прийнято після того, як яхта була взята в чартер для російського президента.

Судно довжиною 53,7 метрів і шириною 9,5 метрів здатне розвивати швидкість до 18 вузлів (33,3 кілометрів на годину).

Згідно порталу "Superyachts", що спеціалізується на продажу і оренди яхт, "Leo Fun" ідеально підходить для безпечного і комфортного подорожі.

На верхній палубі розташований басейн з штучним водоспадом та джакузі на шість осіб. Там же для гостей передбачений майданчик для барбекю в разі, якщо вони захочуть пообідати на відкритому повітрі, а не в ресторані.

Судно розраховане на прийом до 12 гостей і 11 членів екіпажу. Для високопоставлених гостей є шість просторих VIP-кают з супутниковим телебаченням, інтернетом і окремими ваннами. А в головній і самій великій каюті є також робочий кабінет і гардеробна.

У президента Росії не поспішають коментувати інформацію про придбання суперяхти.

Фото з "Superyachts" з "Gzt.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів