Чарлі Шина терміново госпіталізували

28 січня 2011, 10:20

Скандальний актор Чарлі Шин знову опинився в лікарні. Як і минулого разу, госпіталізації зірки передувала гучна вечірка з дівчатами.

Дзвінок до служби 911 надійшов о 6:35 ранку в четвер. Вже о 7:00 швидка забрала актора до лос-анджелеської лікарні "Cedars-Cinai" з гострим болем у животі, пише "TMZ".

До медичного закладу примчали батьки актора та колишня дружина Деніз Річардс.

Як стало відомо, діагноз актора звучить як "грижа стравохідного отвору". На це захворювання Шин страждає вже кілька років. Через грижу кислота та їжа зі шлунку потрапляють назад до стравоходу, що викликає "жахливий біль".


Цей дуже болісний напад перервав веселу вечірку в акторовому будинку, яка тривала 36 годин. Як розповіли сусіди Шина, з його помешкання було чути жіночі голоси, що співали пісень з репертуару гурту "Red Hot Chili Peppers".

Що ж до складу гостей, вже за традицією, не обійшлося без порнозірок. Зокрема, серед запрошених цього разу опинилася відома в світі кіно для дорослих білявка на ім'я Кейсі Джордан. Також до Шина завітало ще кілька жінок та колега.

Зі слів інформатора, протягом усієї гульні Чарлі вживав кокаїн – і цього добра він мав повний кейс.

"Я не можу це прокоментувати, оскільки гадки не маю, правда це чи ні", - обережно відреагував на ці закиди речник Шина.

"Ви обираєте вірити вашому джерелу. Я – ні", - додав він.

Якщо вірити джерелам, що були присутні в будинку під час вечірки, цього разу обійшлося без "голого дебошу". Шин чемно сидів у своєму кінозалі та в компанії однієї з порнодів протягом трьох годин переглядав відповідні фільми.

При цьому він курив кокаїн та відпускав критичні коментарі щодо стрічки. Кажуть, що глибина його знань у цій сфері здивувала навіть саму порноактрису.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів