Кульбаба розійшлася з другом Януковича?

1 лютого 2011, 13:11

Депутат від Партії регіонів Артем Щербань та телеведуча Валерія Крук, вона ж Кульбаба, розійшлися. Такий висновок можна зробити, якщо відстежити останні виходи білявки в світ, а також нещодавню появу регіонала в аеропорту Києва у товаристві незнайомки.

Так, у понеділок 31-го січня пасажири рейсу Цюрих-Київ могли бачити, як Щербань спускається трапом літака разом із невідомою шатенкою.

Регіонал Щербань знайшов собі шатенку?
З Цюриха друг Януковича-молодшого летів не з Кульбабою

Політ пара здійснила у салоні бізнес-класу. А після прибуття у Київ, коло трапу Артема з дамою зустрів мікроавтобус, що відвіз їх их у Зал офіційних делегацій.

Нагадаємо, ще у серпні минулого року Валерія Крук ділилася, яка вона впевнена у своєму бойфренді-депутаті. При цьому Кульбаба вірила, що Артем Щербань її ніколи не зрадить.


А у серпні 2009-го року, Кульбаба взагалі за Щербаня заміж збиралася. Попри те, що на той момент ще не отримала розлучення після краху свого попереднього шлюбу.

Втім, вже кілька місяців поспіль телеведуча з‘являється на столичних вечірках без свого депутата-друга Віті Януковича-молодшого.

Хоча, хто знає, можливо, це лише перерва у стосунках, а то й просто вільний формат взаємин двох коханців.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів