Елтон Джон пообіцяв боротися за українського малюка

2 лютого 2011, 14:00

Навіть ставши батьком, британський співак Елтон Джон не відмовився від боротьби за українського хлопчика Лева, який "розбив його серце".

Жодного наміру здаватися артист не має, запевнив він під час свого інтерв'ю "Daily Mirror".

"Ми намагалися всиновити (Лева), проте Україна не визнає одностатевих пар. Ми з Девідом (Фернішем) говорили про те, аби звернутися до європейських судів, але то була неістотна зміна, та це означало б, що він залишиться в сиротинці", - говорить сер Елтон.

Артист каже, що відтоді його пріоритетом стало забрати Лева з дитячого будинку та знайти родину, яка б піклувалася про нього.


"Це жахливо ускладнилося, бо перетворилося на гучну історію, людям захотілося її роздмухати. Разом із цим бідний Лев лишився гнити в тому сиротинці. В нас є юрист, який намагається розібратися з цим, оскільки, для нас, Лев і досі є частиною нашого життя", - каже співак.

Елтон Джон досі переживає за маленького українця Лева

Сер Елтон мріє про те, щоб малюк одержав хорошу сім'ю, вивчив англійську, приїхав та залишився із ним та Фернішем, познайомився з їхнім маленьким Закарі.

"Хто постраждав у результаті – так це цей чудовий маленький хлопчик. Це змушує мене плакати. Я витягну його. Це хлопчик, який змінив моє серце, хто посадив зернятко. Я ніколи не відмовлюся від нього", - обіцяє артист.

Нагадаємо, Лева, якому на той момент заледве виповнився рік, Елтон Джон вперше побачив у Макіївському будинку для ВІЛ-позитивних дітей в 2009-му році.

Малюк тоді так і залишився в сиротинці, його ж біологічна мати померла від туберкульозу в серпні 2010-го.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів