Елтон Джон є біо-татком свого сина

5 січня 2011, 11:19

Маленький спадкоємець британського співака Елтона Джона справді є його генетичним сином, повідомляє "Pop Eater".

Навіть у свідоцтві про народження малюка Закарі саме 63-річного артиста вписано як його батька. Нагадаємо, хлопчика Елтон Джон виховує разом зі своїм сексуальним партнером Девідом Фернішем.

"Елтон справді хотів, аби дитина мала його гени. Він має талант від бога та хотів би передати його дитині. Тож після років обговорень та міркувань Елтон та Девід разом вирішили, що буде використано сперму Елтона", - стверджує джерело.

"Коли цей маленький хлопчик ростиме, стане очевидним, що його біологічний тато - Елтон", - запевняє інформатор.


Зі слів джерела, задля облаштування чудової дитячої кімнатки сер Елтон придбав за 2 мільйони доларів цілу суміжну квартиру. Про малюка піклуються чотири няні та навіть власний шеф-кухар.

"Цьому маленькому хлопчикові нічого не бракуватиме, хіба що мами", - каже співрозмовник видання.

Елтон Джон та Девід Ферніш грають у дочки-матері

До слова, геть не таким безхмарним обіцяє бути дитинство українського малюка Лева, якого співак уподобав під час візиту до дитбудинку в 2009-му році.

Тоді сер Елтон навіть говорив про свій намір всиновити хлопчика. Втім, це б йому не вдалося, оскільки в Україні не визнаються одностатеві шлюби.

Маленький Лев та його чотирирічний братик Артем і досі перебувають у Макеївському будинку маляти, пише "Сегодня".

Їхній матері Марині, яка на камери присягалася взятися за розум, знайти роботу та повернути собі дітлахів, не вдалося здійснити свої плани. У серпні 2010-го жінка померла від туберкульозу.

Забрати додому хлопчиків не зможе й їхня рідна бабуся. За інформацією місцевого дільничного інспектора, принаймні ще восени пенсіонерка перебувала у місцях позбавлення волі.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів