Моїсеєв втратив $1,5 мільйона та їсть котлети від Пугачової

4 лютого 2011, 17:44

Російський співак Борис Моїсеєв через свій інсульт вже втратив 1,5 мільйона доларів. Однак артист щодня отримує смачненькі передачки від Алли Пугачової.

Про це під час прес-конференції з приводу стану здоров'я артиста розповів його директор Сергій Горох, пише "Экспресс-газета".

"Алла Борисівна телефонує в день по два рази, передає передачі, робить котлети. Його станом також цікавляться Максим Галкін, співаки Олександр Буйнов, Софія Ротару та інші, усіх не перерахувати", - розповів представник Бориса.

"Йосип Кобзон підняв на вуха всю Москву, знайшов кращих нейроспеціалістів. Разом з Аллою Борисівною вони перевезли Борю в цю лікарню з приватної клініки, де він перебував спочатку", - додав він.


Медики ж кажуть, що стан зіркового пацієнта задовільний.

"Він уже сам себе обслуговує. Враховуючи, як швидко він одужує, ми припускаємо, що у нього повністю відновиться мова", - розповів представник лікарні, де лежить співак.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Моїсеєва стався інсульт. В наслідок цього в артиста була уражена права півкуля мозку, стався парез (оніміння) лівих руки та ноги, виникла акустико-мнестична афазія - інакше кажучи, утруднені рух і мова.

Зараз з Борисом по кілька годин на день займаються логопед-нейропсихолог і фахівці лікувальної гімнастики.

За ті півтора місяці, які Моїсеєв перебуває у лікарні, було скасовано близько 45 його концертів вартістю 35 тисяч доларів кожен. Співак втратив близько 1,5 мільйона доларів.

Усі концерти артиста з січня по квітень перенесено на осінь.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів