Черновецький розповів, де його носило

10 лютого 2011, 11:00

Скандальний мер Києва Леонід Черновецький повернувся до України і розповів про свої подорожі та закордонні будинки.

Виявляється, поки "Льоню-Космоса" розшукувала влада, він катався по Європі, пише "Українська правда. Київ" з посиланням на "5 канал".

"Я був у різних країнах. Я добре відпочив на зимових святах, був у Грузії і в Європі", - розповів Черновецький.

Нагадаємо, нещодавно з'ясувалося, що київський мер релаксує в одному з найдорожчих готелів Грузії. Також ходили чутки, що Льоня засів в Ізраїлі та навіть попросив там політичного притулку.


"Я дійсно був у Грузії, в Ізраїлі не був, політичного притулку не просив", - поспішив запевнити мер.

Також Черновецький спростував чутки про те, що нібито літав у Францію, де живе його дружина, на власному вертольоті. Казали, що "бабколюбитель" усамітнився в європейському маєтку, аби написати чергову книжку.

Черновецький похвалився, де відпочивав на святах

Однак Льоня запевняє, що жодних закордонних будинків в нього немає.

"Я все читаю. Це фантастичні речі, що пише преса. Нема в мене ніякого будинку закордоном, я живу в Києві. Як людина багата, я можу дозволити собі не за рахунок бюджету – бо пишуть навіть, що я мало не на вертольоті літаю за рахунок киян – подорожувати. Це дурниця. Я зарплати не отримував ні копійки з першого дня роботи. Я подорожую власним коштом", - чи то похвалився, чи то побідкався мер.

Черновецький також додав, що якщо почнуться політичні репресії стосовного нього, то найбільше він боїться за своїх рідних і близьких,

"Ще більше я боюсь за своїх дітей і внуків. Хочу, щоб вони жили в Україні і не мали через мене жодних проблем", - зауважив космічний мер.

Фото "Комсомольскої правди в України"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів