EL Кравчука "відбілюють" у нацвідборі "Євробачення"

11 лютого 2011, 12:01

Співаку EL Кравчуку на сайті національного відбору "Євробачення-2011" повернули частину голосів, які раніше вважалися "накрученими". Таким чином артист знову лідирує у голосуванні.

Нагадаємо, днями адміністрація сайту нацвідбору дещо "почистила" результати голосування. Мовляв, за підсумками незалежного дослідження, проведеного зацікавленим користувачем, методом обчислення коефіцієнта ідентичності голосів було виявлено потенційних "роботів".

Найбільше "накручених" голосів виявили саме у лідерів голосування. Так, у EL Кравчука більше половини усіх голосів виявилися "додатковими", у Джамали - 1379 "додаткових" голосів, у Міки Ньютон - 1380, у Дарини Медової - 1727.

Аби остаточно переконатися в причетності голосуючих до неправомірного втручання в процес голосування, на адресу електронної пошти кожного було надіслано лист-запит.


"Оскільки до опублікування матеріалу адміністрація не отримала жодної відповіді, голоси були відкориговані відповідно до підсумків аналізу. А провідну позицію посіла перспективна претендентка Джамала", - йдеться у заяві на сайті.

Однак згодом адміністрація сайту нацвідбору оприлюднила інформацію, в якій реабілітувала EL Кравчука.

Кравчуку повернули "накручені" голоси

"На даний момент лідером голосування на офіційному сайті є EL Кравчук, його група підтримки помітно пожвавилася у другій половині дня. Більшість користувачів, які були помилково прийняті за роботів, довели, що є реальними людьми, відреагувавши на запит. Внаслідок чого частина голосів була знову зарахована на "рахунок" виконавця", - пояснюється на сайті.

Таким чином п’ятірка лідерів голосування наразі на сайті виглядає так: EL Кравчук - 28 254 голоси, Джамала - 27 557 голоси, Міка Ньютон - 25 775 голоси, Дарина Медова - 25 700 голоси та Матіас - 22 493 голоси.

Голосування на сайті триватиме до 26-го лютого. А 27-го лютого має відбутися фінал націвідбору. На ньому, за результатами змішаного голосування, буде визначено переможця, який і поїде на "Євробачення-2011".

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів