Куриленко втретє виходить заміж?

24 лютого 2011, 16:14

Актриса Ольга Куриленко, відома за роллю дівчини агента 007 Джеймса Бонда, як не дивно, виходить заміж.

З вибором нареченого акторка з Бердянська визначилася остаточно. Новим обранцем 31-річної Куриленко став молодий мексиканський бізнесмен, пише журнал "VIVA! Украина".

За словами Ольги, наречений з розумінням ставиться до її напруженого робочого графіка, хоч і не має відношення ані до модельного, ані до кінобізнесу.

Коханий супроводжує актрису по всьому світу. І це не дивно, оскільки чимало шанувальників ходять за Куриленко роками.


"Є такі, які досі намагаються: знають, що нічого не буде, але сподіваються. Їх можна зрозуміти - мені багато друзів розповідали, як дівчата казали: "Ні, у мене чоловік, у мене бойфренд", а потім здавалися під натиском. Я не така! Якщо кажу "ні" - це значить "не хочу" і не зміню думку. Тому що вже все оцінила, розклала по поличках і побачила, що де не так. У мене все чітко ", - каже Оля.

Цього разу Оля запала на мексиканця

В свою чергу, мати акторки Марина Віталіївна прокоментувала чутки про шлюб дочки.

"Дочка виходить заміж? Якщо чесно, я вперше про це чую. Гадаю, якщо б це було правдою, то я б знала", - сказала пані Марина у коментарі "Комсомольській правді в Україні".

Нагадаємо, раніше Куриленко вже двічі встигла побувати у шлюбі. Першим її чоловіком був французький фотограф. Другим - американський бізнесмен, з яким Оля розлучилася ще три роки тому.

Найдивніше, що, судячи з останніх інтерв'ю зірки, акторка аж ніяк не хотіла втретє йти під вінець.

Світову популярність українці Ользі Куриленко принесла картина "Париж, я люблю тебе", в якій вона зіграла у парі з Елайджею Вудом. У 2008-му актрису обрали на роль дівчини агента 007 у черговому фільмі з циклу "бондіани" - "Квант милосердя".

Остання робота Куриленко - роль у фільмі "Земля забуття" про Чорнобильську катастрофу. Стрічка вийде у прокат вже у квітні цього року.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольська правда в Україні", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів