В Елтона Джона намалювалися жіночі груди. ФОТО

1 березня 2011, 16:26

У Дублінській галереї за 19 500 доларів виставлено на продаж картину, на якій зображено, як співак Елтон Джон годує грудьми свого сина Закарі.

Оригінальне полотно "Батько і син" створив ірландський художник Кевін Шаркі, повідомляє "The Daily Mail".

Нагадаємо, сер Елтон Джон та його сексуальний партнер Девід Ферніш взяли цивільний шлюб у 2005-му році. А 25-го грудня 2010-го року гомосексуальна пара стала батьками малюка Закарі - завдяки сурогатній матері.

Наполягаючи, що він не хотів образити поп-легенду, Кевін Шаркі визнає, що на картину його надихнув ажіотаж у ЗМІ навколо зіркової гей-пари.


В Елтона Джона виріс бюст

"Мене надихнув весь цей галас, який здійнявся довкола дитини Елтона. Це ознаменувало нову еру - де геї-чоловіки можуть мати дітей. Те, що роблять Елтон і Девід, дуже гідно", - заявив 48-річний художник.

"Я мушу зізнатися, я трохи сміявся про себе тоді як робив цю картину, але я знаю, що в Елтона добре почуття гумору. Це не має бути образливим, тому я сподіваюся, що він бачить кумедну сторону речей", - додав Шаркі.

Жартівник також пояснив, чому жіночі груди домалював саме Елтону.

"Елтон у стосунках, безумовно, мама, тоді як Девід більше схожий на суворого вчителя школи для хлопчиків", - сказав Шаркі.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів