Lady Gaga стане кумою Елтона Джона?

25 лютого 2011, 16:45

Схоже, саме ексцентрична співачка Lady Gaga стане хрещеною мамусею для маленького Закарі - сина сера Елтона Джона та його партнера Девіда Ферніша.

Про це обмовився в своєму нещодавньому інтерв'ю канадському вебсайту macleans.ca 48-річний Девід Ферніш, пише "Contact Music".

На запитання стосовно чуток про обрання Lady Gaga на посаду хрещеної, новоспечений тато загадково відказав:

"Ми ще не підтвердили цього публічно, але у вас хороші джерела".


"Я волію не коментувати цього, бо ми збираємося зробити заяву відносно хрещених пізніше", - сказав Ферніш.

Сер Елтон Джон та Lady Gaga потоваришували після спільного виступу на церемонії "Греммі" в 2010-му році. Ферніш також приязно ставиться до артистки, йому до вподоби широта її поглядів та єдність із шанувальниками.

Девід Ферніш та Леді ГаГа - майбутні куми?

"Вона (Lady Gaga) – сама терпимість і толерантність. Вона вважає, що ти можеш бути ким захочеш, робити що хочеш, та що ми неповинні жити в світі конформізму, що ми маємо вигравати від індивідуальності", - зазначив Ферніш.

"Це – найкраще в світі послання. Свобода бути тим, ким ти є, робити те, що хочеш робити та кохати того, кого хочеш кохати", - додав він.

Цілковиту свободу самостійно обирати свій шлях матиме й їхній син Закарі. Татусі навіть не обговорюють те, ким би їм хотілося його бачити – музикантом, лікарем абощо. Зі слів Ферніша, вони сподіваються що хлопчик виросте щасливим.

Нагадаємо, серед імовірних кандидатур на роль хрещених двомісячного Закарі також називали лесбійську пару – подругу Елтона Джона, письменницю та редакторку Інгрід Сісчі та її кохану Сенді Брент.

Нагадаємо, сер Елтон Джон ще в жовтні виявляв готовність породичатися із Lady Gaga. Він називав її своєю "позашлюбною дочкою", а її пісню "Born This Way" – новим гімном геїв.

Фото з Twitter Lady Gaga з сайту "Oh No They Didn‘t!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів