Вайкуле не дозволили всиновити дитину

2 березня 2011, 13:58

Співачка Лайма Вайкуле зізналася, що хотіла всиновити дитину, однак їй заборонили це робити. Про материнство, чоловіків та дружбу артистка розповіла в інтерв’ю "Комсомольской правде".

У свої 56 років Вайкуле поки що не стала матір'ю. Востаннє інформація про вагітність співачки з'явилася восени минулого року. Однак згодом "цікаве положення" Лайми було спростоване.

Тепер же артистка зізнається, що навіть якось хотіла всиновити дитину. Але їй цього не дозволили зробити.

"У мене була така ідея, я навіть боялася йти у дитячий будинок. Тому що думала, що піду з усіма дітьми, які там живуть. Я хотіла всиновити дитину. Але мій хрещений не дав мені на це благословення", - розповіла Вайкуле.


"Він завжди мене благословляв на важливі для мене справи, вчинки, а тут сказав – ні. Коли я спитала, чому, він каже – ні, і все. Кожному своє. У найважчі моменти життя хрещений мені давав поради і завжди це було правильно", - додала вона.

До слова, Лайма офіційно не заміжня. Однак артистка вже понад 30 років живе у цивільному шлюбі з колишнім бас-гітаристом Андрієм.

Щоправда, попри наявність коханого чоловіка, Вайкуле запевняє, що її справжня любов – сцена.

"Жоден чоловік не може дати мені такої любові, яку може дати сцена", - зауважила співачка, додавши, що кохання – відволікає.

У Вайкуле любов зі сценою

Справжній чоловік, на думку Лайми, має бути талановитим, стриманим і сильно балувати жінку.

"Ще він має бути щедрим на похвали. Дозволити вередувати, дозволити не мати рації. Десь, дуже стримано сказати: "Зайка, ти не мала рації". Щоб я могла бути кішечкою", - додала вона.

Вайкуле похвалилася, що щоранку бігає, дотримується посту та користується спеціальними японськими фільтрами, які фільтрують воду в душі та склянці.

"Зазвичай я його (фільтр) ношу з собою. Я поведена на Японії, я дуже люблю цю країну і довіряю її виробам. Кладу спеціальні гомеопатичні пакети на стопу, які вичищають всі наші важкі метали, усіляку гидоту. А все інше – повний антирежим", - пояснила артистка.

Наостанок Лайма розповіла, з ким з колег по сцені має дружні стосунки. З'ясувалося, що співачка товаришує з Володимиром Пресняковим, Леонідом Агутіним, Раймондом Паулсом, Ігорем Крутим, Валерієм Леонтьєвим та дружиною Олександра Буйнова – Оленою.

А от нових друзів у Вайкуле за останні роки не додалося.

"На дружбу потрібен час. Ти маєш бути відвертим, щоб дружити. Ви не будете кожному розповідати усі свої секрети", - зауважила Лайма.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів