Принц Вільям обзавівся двома весільними сайтами

2 березня 2011, 17:24

В Англії запустили два сайти присвячені весіллю принца Вільяма та Кейт Міддлтон, повідомляє "The Washington Post".

Королівські чиновники створили офіційний сайт королівського весілля. Відтепер за адресою officialroyalwedding2011.org усі бажаючі можуть ознайомитися з деталями церемонії.

Так, на сайті вже розміщено деталі про те, де саме відбуватиметься церемонія та маршруту весільної процесії. Окрім цього можна переглянути фотографії Кейт та Вільяма та подивитися відео з їхніх останніх спільних візитів до Уельсу та Шотландії.

Наразі на сайті не так багато інформації. Однак у королівському дворі відзначають, що напередодні весілля з'являться чимало цікавого і сайт "буде регулярно оновлюватися з ексклюзивним контентом, в тому числі фотогалереями, характеристиками, відео та посиланнями на важливу інформацію для відвідувачів церемонії".


На іншому офіційному сайті direct.gov.uk/RoyalWedding будуть розміщені практичні відомості для туристів, які допоможуть їм спланувати візит до Лондона в день знаменної події, а також дані про заходи, що проводяться в цей день в інших британських містах.

Нагадаємо, принц Вільям поведе під венець Кейт Міддлтон 29-го квітня. Церемонія відбудеться у Вестмінстерському абатстві. Королівська сім'я вже розіслала близько 1900 запрошень. Імена гостей офіційно не розкриваються.

Скріншот офіційного сайту королівського весілля

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів