Принц Вільям запросив на весілля майже 1900 гостей

21 лютого 2011, 13:07

Британський принц Вільям та його наречена Кейт Міддлтон розіслали запрошення на своє весілля, яке відбудеться 29-го квітня.

Імена гостей поки не розголошуються, оскільки ще не всі встигли отримати свої офіційні запрошення. Проте відомо, що понад половина з них - члени сімей та друзі нареченого і нареченої, пише "The Daily Mail".

Придворні королівського двору розповіли, що на церемонії у Вестмінстерському абатстві буде присутнє "невелике число" зірок і солдати й льотчики у "хорошій пропорції", а також понад 1000 друзів і родичів та 80 представників благодійних організацій.

За королівських протоколом, на весілля Вільяма і Кейт буде близько 200 політичних діячів і 100 іноземних членів королівської сім'ї та високопосадовців.


Однак, кажуть, свої запрошення так і не дочекаються президент США Барак Обама та президент Франції Ніколя Саркозі. Мовляв, весілля Вільяма не є такою вже визначною подією, адже він ще не є прямим спадкоємцем престолу.

Вільям та Кейт рахують дні до весілля

А от Девід та Вікторія Бекхеми, схоже, таки погуляють на королівському весіллі. Подейкують, зіркова парочка вже отримала свої запрошення на церемонію. Однак Вікторія та Девід не поспішають коментувати цей факт.

До слова, запрошення на весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон має вигляд білої листівки із золотим тисненням у світло-коричневому конверті.

Бланк запрошення прикрашений ініціалами королеви Єлизавети II, увінчаними золотою короною.

Текст запрошення виглядає так: "Лорд-камергер за дорученням Королеви запрошує (ім'я гостя) на одруження Його Королівської Високості Принца Вільяма Вельського, лицаря Ордена Підв'язки, з міс Кетрін Міддлтон, яке відбудеться у Вестмінстерському абатстві в п'ятницю, 29 квітня 2011 року об 11:00".

Гості мають підтвердити свою участь у заході, відправивши відповідь офіційному розпоряднику церемонії, лорду-камергеру королівського двору.

Необхідна форма одягу описана як "військова форма, фрак або піджачна пара".

Фото "АР" та "Reuters" з сайту nydailynews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів