"Коханка" Берлусконі проміняла його на мільярдера

4 березня 2011, 16:58

Юна подружка скандального прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі викликала метушню на Віденському балу.

18-річна танцівниця Каріма Махруг, більше відома під ім'ям Рубі, що прославилася завдяки секс-скандалу з Берлусконі, з'явилася на Віденському балу в супроводі австрійського мільйонера Ріхарда Лугнера, пише "ВВС".

78-річний будівельний магнат відомий тим, що щороку напередодні балу, який проходить у Віденській опері, він обирає собі знаменитість, яку запрошує на цей грандіозний вечір.

Його гостями на балу бували Софі Лорен, Памела Андерсон, Періс Хілтон, Ліндсей Лохан і танцівницю бурлеску Діта фон Тіз.


Причому злі язики подейкують, що за це Лугнер платить своїм супутницям чималі гроші.

Та цього разу вибір багатія викликав невдоволення не тільки інших гостей, але і організаторів заходу.

Рубі засвітилася на місці Памели Андерсон та Софі Лорен

Зокрема, організатор балу Дезіре Трайхль-Штюргх не соромилася у виразах з цього приводу.

Це, за її словами, "найганебніше з усього, що коли-небудь здійснював Лугнер". Як учасниця судового процесу проти Берлусконі, Рубі є персоною нон-грата, додала Трайхль-Штюргх.

Водночас, ЗМІ були в захваті: новина про вихід Рубі затьмарила на сторінках деяких австрійських газет лівійські та інші важливі світові події.

Юна танцівниця Рубі прибула в Оперу в супроводі Лугнера та іншого його гостя, американського актора Лаурі Хагмана, зірки мильної опери "Даллас".

Нагадаємо, у квітні в Італії починається судовий процес, на якому Берлусконі постане в якості обвинуваченого в тому, що він платив за секс неповнолітньої повії. Рубі, якій у момент передбачуваного інциденту було 17, говорить, що не займалася сексом із італійським прем'єром.

Фото "АР" з сайту theglobeandmail.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів