Берлусконі завалив коханку презентами і "домагався" Кемпбелл?

21 лютого 2011, 17:34

Скандальний прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі добряче витратився на неповнолітню подружку Рубі.

Як пише "The Telegraph", політик встиг зробити марокканській танцівниці 24 подарунки загальною вартістю понад 230 тисяч євро.

Рубі, якій на мить гулянок з Берлусконі були лише 17 років, отримала від прем’єра два годинника "Rolex", кожен з яких коштує 50 тисяч євро, та хутро вартістю 18 тисяч євро.

Окрім цього Берлусконі нібито подарував дівчині діамантове кольє вартістю 15 тисяч євро та пообіцяв презентувати машину "Audi R8".


Берлусконі виявився щедрим на подарунки

Рубі розповіла слідчим, що у 2010-му році на День усіх закоханих, коли вона вперше зустрілася з Берлусконі, то одразу отримала два подарунки – червону і чорну сукні "Valentino", прикрашені перлами "Swarovski".

Окрім цього серед подарунків танцівниці значаться взуття від Versace та багато масивних діамантових браслетів, кулонів, перснів та сережок від "Bulgari" і "Tiffany".

Нагадаємо, 6-го квітня Сільвіо Берлусконі постане перед судом за звинуваченням у сексуальному зв'язку з неповнолітньою танцівницею з Марокко та у спробі приховати цей факт.

Окрім цього прем’єра звинувачують у зловживанні владою в історії з визволенням Рубі з поліцейського відділку, куди вона потрапила за крадіжку.

Рубі стала популярною завдяки історії з італійським прем'єром

Та, схоже, Берлусконі захоплюється не лише молодими танцівницями. Виявляється, якось політик намагався "підкотити" до супермоделі Наомі Кемпбелл.

Про це розповіла дружина колишнього прем'єр-міністра Великобританії Гордона Брауна Сара Браун, пише "The Daily Mail".

За словами жінки, під час вечері саміту "Великої двадцятки" в Лондоні у квітні 2009-го Берлусконі просив телефонний номер Кемпбелл.

Браун "застукала" італійського політика, коли він намагався витягти з Наомі номер. Після цього дружина екс-прем'єра Британії покликала на кухню своїх подруг – автора "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг та телеведучу Емму Фройд, щоб обговорити та посміятися з побаченого.

Фото "АР" з сайту "The Telegraph" та "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів