Гібсон визнав, що бив коханку, та за ґрати не збирається

10 березня 2011, 13:03

Схоже, в довготривалій судовій колотнечі актора Мела Гібсона та його багатостраждальної коханки Оксани Григор'євої нарешті буде поставлено крапку.

Зірка "Хороброго серця" погодився визнати себе винним у побитті жінки, аби покласти край скандальній судовій тяганині та одержати м'якший вирок.

Мотиви такого вчинку актора його адвокат Блейр Берк пояснив "TMZ".

"Майже 20 років працюючи адвокатом у карному захисті, я знаю, що іноді справедливість може обійтися клієнтові в надто дорогу особисту ціну. Зокрема, це стосується Мела, чиє право на здійснення правосуддя в цьому випадку може бути реалізовано лише в супроводі балагану ЗМІ", - зазначив він.


Юрист наголосив, що увесь цей час головним пріоритетом Гібсона були інтереси його дітей, зокрема, їхньої з Оксаною доньки Люсії. Саме їх він ставить на перше місце, приймаючи будь-яке рішення.

Гібсон вирішив зізнатися, що таки бив Григор'єву

"Лише із цих міркувань він (Гібсон) попросив мене звернутися до окружного прокурора з пропозицією, яка одразу ж покладе всьому цьому край", - сказав адвокат.

Крім того, як повідомили джерела порталу, однією з умов угоди, запропонованої представниками актора, є те, що він не опиниться за ґратами.

Гібсон особисто має з'явитися в суді у п'ятницю, аби просити про пом'якшення звинувачень.

За щасливим для Григор'євої збігом у цей самий день офіс окружного прокурора має офіційно сповістити, що її не звинувачуватимуть у вимаганні з Гібсона грошей за мовчання.

Причиною відмови у порушенні справи буде названо брак доказів, повідомило видання "Radar Online".

Фото "Reuters" з сайту "International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів