Березовський любить швидкість та дівчаток-тінейджерів?

11 березня 2011, 22:47

Мільярдер Борис Березовський зустрічався з дівчатками-тінейджерами та полюбляв ганяти на недозволеній швидкості.

Принаймні так стверджує колишній десантник, єфрейтор Марк Пендлбері, що працював у олігарха водієм за 100 тисяч фунтів стерлінгів (160 тисяч доларів) на рік.

Подробиці з життя екс-роботодавця чоловік розповів суду, який розглядав обставини його звільнення за бійку з іншим працівником, пише "The Daily Mail".

Як пригадує Пендлбері, на зустріч із Березовським до 5-зіркового готелю якось привозили 16-річне дівча в рожевій балетній пачці.


Іншу свою молоду гостю 65-річний багатій буцімто звелів відвезти до аеропорту, але так, аби вона точно спізнилася на свій літак до Риги. Пендлбері виконав наказ, прокатавши пасажирку лондонськими автомобільними заторами. Свій літак дівчина пропустила та, в сльозах, змушена була повернутися до будинку олігарха, де пробула ще добу.

Березовський (праворуч) платив Марку Пендлбері (ліворуч) 100 тисяч фунтів стерлінгів на рік за швидку їзду та "прокат" дівчат?

"Борис був дуже задоволений та надіслав мені смс-повідомлення з усміхненим личком", - розповів колишній водій.

Крім того, в обов'язки Пендлбері входило супроводжувати юних подруг мільярдера по крамницях – аби ті "не нудьгували та не жалілися". Конверти з грошима для дівочого шопінгу підвозив водієві співробітник на мотоциклі.

Також повідомляється, що Березовський нехтував правилами дорожнього руху, регулярно роз'їжджаючи на своєму "Maybach" зі швидкістю понад 220 кілометрів на годину.

Бувало й так, що спеціальний водій-охоронець на мотоциклі "прокладав шлях" автівці мільярдера. Як засвідчив Пендлбері, спеціальний мотоцикліст навмисне наближався впритул до бамперів інших машин та лякав інших водіїв.

Працювати в Березовського Марк почав у жовтні 2007-го року, менш ніж за рік після резонансного вбивства російського колишнього агента КДБ Олександра Литвиненка.

Якось водій запитав у одного зі своїх колег, чи має Березовський якийсь спеціальний дозвіл від поліції та таку небезпечну їзду. На що співробітник підморгнув йому та сказав, що "після Литвиненка бос може робити що завгодно".

Ілюстрація "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів