Суд наказав Гібсону три роки не розпускати рук

12 березня 2011, 15:27

Суд обрав покарання для актора Мела Гібсона, який погодився визнати себе винним у побитті своєї російської коханки Оксани Григор'євої. Зірка "Хороброго серця" одержав чималий випробний термін та 16 годин громадських робіт.

Як і очікувалося, до в'язниці 55-річного актора саджати не стали, пише "TMZ".

За рішенням суду, протягом наступних трьох років Гібсон перебуватиме на так званому "неформальному випробному терміні", протягом якого йому суворо забороняється застосовувати силу відносно будь-кого.

Що ж до Оксани, із нею Мелові дозволяється підтримувати виключно "мирний контакт". Жінка ж офіційно одержує дозвіл продовжувати записувати їхні з актором телефонні розмови.


Призначені судом 16 годин громадських робіт, за вибором самого Гібсона, він відроблятиме в благодійній організації "Mending Kids". До слова, ще кілька місяців тому президентом її ради директорів була не хто інша як колишня дружина зірки, Робін Гібсон.

І наостанок, протягом 52 тижнів Мел муситиме відвідувати спеціальні психологічні консультації.

Постраждалу Оксану вирок, винесений батькові її доньки Люсії, цілком задовольнив, пише "US Magazine".

"Ми значною мірою одержали те, чого хотіли, та, що набагато важливіше, одержали те, чого хотіла жертва", - повідомив головний помічник окружного прокурора Джон Лінч.

"Вона (Оксана) багато разів казала, що не бажає, аби він (Мел) потрапив до в'язниці, чого вона справді хотіла – то це аби він пішов на психологічні консультації", - зазначив він.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів