Моніка Белуччі не проти, щоб Кассель її зрадив

14 березня 2011, 16:31

Італійська акторка Моніка Белуччі не заперечуватиме, якщо Венсан Кассель її зрадить.

46-річна зірка фільму "Малена" у подружніх стосунках більше цінує повагу та відданість, аніж вірність, пише "The Showbiz Spy".

"Пристрасть ви можете відчути до найгіршого чоловіка, якого колись зустрічали", - каже Белуччі.

"Але це не має нічого спільного з глибшим партнерством. У такому (партнерстві) присутня пристрасть, проте важливішою є довіра, повага, впевненість в тому, що чоловік не просто вірний у сексуальному плані, але й готовий прийти на допомогу. Це значно важливіше за вірність", - запевняє актриса.


На думку Моніки, з її боку було б смішно просити свого чоловіка актора Венсана Касселя про вірність, якби їм довелося розлучитися на два місяці.

Кассель та Белуччі стали подружжям у 1999-му році, нині пара має двох донечок – 6-річну Деву та 10-місячну Леоні. Моніка зізнається, вона й досі до нестями закохана у свого чоловіка.

"Гадаю, він сексуальний. Це важливо – продовжувати думати так про свого чоловіка. Але Венсан ненормальний чоловік. Іноді я кохаю його так сильно, іноді мені хочеться його вбити", - каже вона.

Нагадаємо, Моніка та Венсан навіть на екрані бували подружжям. Пара разом знялася у психологічному трилері "Незворотність".

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів