Шевчук змінювати стать не буде і в президенти не поспішає

15 березня 2011, 13:38

18 березня у Палаці "Україна" має відбутися творчий вечір гурту "ДДТ", під час якого, як свідчать афіші, українці зможуть "познайомитися з Юрієм Шевчуком з іншого боку".

Про цікавинки для київської публіки, своїх синів та "демократичність" у Росії лідер рок-гурту "ДДТ" Юрій Шевчук розповів "Комсомольській правді в Україні".

"Ну, звісно, стать ми змінювати не будемо, ми не ті. А веземо в Україну програму "Сольник", над якою якийсь час довелося попрацювати, подумати, поєднати непоєднуване, знайти слово, до слова музику, а згори покласти образ", - розповідає Юрій Юліанович.

"Головна відмінність від звичних концертів ДДТ полягає у тому, що буде... неголосно. Не буде рок-музики у буденному розумінні цього слова. Будуть вірші, пісні й образна музика. Сподіваюся, сучасна", - зауважив Шевчук.


Іти у президенти лідер "ДДТ", за його словами, поки не збирається.

"Я вже одного разу казав: Юрій Шевчук - музикант. Цим все сказано. Коли перестануть писатися пісні, можна буде подумати і про президентство", - сказав рокер.

Нагадаємо, нещодавно ряд російський блогерів висунули кандидатуру Шевчука на президентський пост.

Також Шевчук висловився стосовно прав і свобод у сучасній Російській Федерації, прем‘єр якої демонстративно не знав лідера однієї з найвідоміших російських груп.

"На мій погляд, зараз у росіян є тільки одні права - водійські, і ті не в усіх. Нам потрібно ще дуже багато працювати, щоб заслужити свободу, щоб отримати право називати російське суспільство демократичним", - впевнений музикант.

А наостанок Юрій Шевчук сказав пару слів про своїх синів - Петра та Федора.

"Петро створює дизайн сайтів для різних спільнот. Живе окремо. По-моєму, щасливий. І це головне. Федір навчається у коледжі. Знає чотири мови: німецьку, англійську, французьку та російську. Далеко піде..," - зауважив співак.

Фото "Нашого радіо"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів