Шевчука висувають у президенти Росії

12 жовтня 2010, 12:43
Лідера російського гурту "ДДТ" Юрія Шевчука, якого донедавна не знав Володимир Путін , хочуть бачити президентом Росії.

Принаймні в інтернеті вже розпочався збір голосів за висунення музиканта кандидатом на виборах президента Росії в 2012-му році, пише "Московский комсомолец".

Від початку акції, яка стартувала 10-го жовтня, зібрано підписи трохи більш ніж 2000 осіб.

У зверненні на сайті російські громадяни пишуть що "втомилися від міліцейського свавілля, від того, що половина ВВП йде на відкати, зростання ВВП не встигає за зростанням інфляції, від бюрократії, що неприродно розрослася, від того, що народ наймитує на того, кого не обирав".

Також інтернет-користувачі невдоволені сплеском фашистської активності у країні, яка нібито перемогла фашизм, а також невиправдано високими податками, які вбивають будь-який бізнес, крім того, що знаходиться у руках наближених до "годівниці".


Шевчук може замінити Медведєва?

Організатори збору голосів вважають, що "Росії потрібен президент, який користується широкою підтримкою і любов'ю народу", і саме кандидатура Юрія Шевчука підходить за всіма критеріями.

Сам лідер "ДДТ" з гумором поставився до цієї ініціативи, зауваживши, що країна поки не готова до його президентства.

Окрім голосування за кандидатуру Шевчука, ініціатори акції також відкрили збір голосів за перенесення столиці Росії до Сибіру. Мовляв, це призведе до динамічного розвитку всієї держави.

Також піднято питання про право відкликання мерів і губернаторів народом через інтернет, у разі, якщо градоначальники не справляються зі своїми обов'язками.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів