Ріанна розповіла, як її продав рідний батько

16 березня 2011, 18:39

Зображення співачки Ріанни, яка змінює колір волосся, наче черевички, та завдяки якій перукарі світу одержали назву відтінку "Rihanna Red", прикрасило квітневу обкладинку журналу "Vogue".

Фото 23-річної зірки виконала відомий фотограф Енні Лейбовіц. У своєму ж інтерв'ю виданню Ріанна розповіла, як її "продав" ЗМІ рідний батько.

Фрагмент цього інтерв'ю наводить "The Showbiz Spy".

Край стосункам Ріанни з батьком, Рональдом Фенлі, поклали його брудні одкровення у ЗМІ. Окрім того, чоловік не погребував передати таблоїдам права на доччині дитячі фото.

"Це змушує мене замислитися, чим я стала для нього. Що я взагалі для нього означаю?" - зі сльозами зізналася Ріанна.

"Це справді дивно. Є лише одне слово, яким я могла б це описати, бо ти зростаєш із батьком, ти знаєш його, ти є його часткою, заради бога! А тоді він робить щось таке дике, що мені на голову не налазить", - поділилася вона.

Зірка зізнається, вона й подумати не могла, що хтось із її рідних, а тим більше батько зможе так із нею вчинити.

"Мій тато звернувся до преси й просто розповів їй купу брехні. Оскільки він не поговорив перед цим зі мною… усе це… Він ніколи не телефонував, аби дізнатися, як я почуваюся, чи я жива, нічого. Він просто ніколи не телефонував. Він пішов просто до преси та одержав чек. І тепер він робить це знов", - розповіла співачка.

Дійсно, наприкінці лютого татусь зірки дав відверте інтерв'ю виданню "The Sun".

Зокрема він розповів про те, як його доця у 3 рочки вчилася співати, тримаючи щітку для волосся замість мікрофону. Згадав про "особливу харизму", яку завжди мала його дівчинка, а ще про те, як вона на вулицях Барбадоса торгувала капелюхами, поясами та шаликами. Зворушлива розповідь була проілюстрована фотографіями 13-річної Ріанни.

Нагадаємо, батьки Ріанни розлучилися, коли майбутній зірці було 14 років.

Обкладинка журналу "Vogue"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів