Лобода може народити на сцені?

22 березня 2011, 15:51

Вагітна співачка Світлана Лобода ризикує народити просто посеред концерту, присвяченого ювілею гурту "ВІА Гра", пише "Комсомольская правда".

Цієї неділі, 27-го березня, тріо "ВІА Гра" відсвяткує своє десятиріччя в одному з клубів Москви. До нинішніх учасниць групи - Єви Бушміної, Альбіни Джанабаєвої і Наді Грановської - приєднається велика частина колишніх учасниць та спеціальні гості, такі як Георгій Лепс та Валерій Меладзе.

Продюсер "ВІА Гри" Костянтин Меладзе розповів, що на концерт також має приїхати "глибоко вагітна" Свєта Лобода, внаслідок чого на концерті можливі сюрпризи.

"Лобода саме 27-го числа має народжувати. І цілком імовірно, що її дитина народиться в Москві, і їх на сцені буде двоє. Тим не менш, вона горить бажанням виступити. 26-го вона мені скаже, що їй скажуть лікарі, чи дозволять вони їй взяти участь у концерті", - зауважив "творець" тріо.


До слова, навіть якщо Лобода не влаштує перформанс з пологами на сцені, чинні учасниці гурту обіцяють інші сюрпризи.

Лобода може народити посеред концерту

"Щоб ви знали, що у нас в групі все гаразд, на концерті ми поцілуємося", - пообіцяла Надя Грановська.

Пишногруда брюнетка вважає, що нинішній склад групи цілком виправдовує її назву. Вона навіть спробувала пожартувати:

"От якби хтось був менш сексуальний, напевно, ми б сварилися. А так - нема чого".

У свою чергу Меладзе пообіцяв, що концерт буде живий, з цікавими аранжуваннями.

"Будуть навіть замальовки з "Рамштайн", "Діп Перпл"... Дівчатам це близько, вони не такі витончені, як здається", - додав він.

Фото "Tochka.net"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів