Хабенський знайшов нове кохання

24 березня 2011, 10:44

Російський актор Костянтин Хабенський, який два роки тому втратив дружину Анастасію, схоже, знову закохався.

Обраницею артиста стала 32-річна москвичка на ім'я Таня, пише "Комсомольская правда".

Як розповіли друзі Хабенського, актор вже навіть встиг представити їм нову кохану.

"Дівчину Кості звати Таня. Їй 32 роки. Народилася і живе у Москві. Не заміжня. Я бачив їх разом. Видно, що вони дуже закохані одне в одного. Таня з таким обожненням дивиться на Костю, що неможливо за них не порадіти", - розповіло джерело, наближене до актора.


"Таня – симпатична, струнка дівчина. Головне, дуже розумна. Костя не любить дурних жінок. А з Танею йому цікаво. Коли Тані немає поруч, Костя їй увесь час смс-ки надсилає. Вони люблять переписуватися", - додав співрозмовник.

Відомо, що нова дівчина Хабенського – не актриса. Свого часу Таня працювала у банку, потім в одній американській компанії, а згодом у піар-агентстві.

"Костя і Таня спочатку співпрацювали – дівчина запрошувала його на заходи через агентство. Проводили благодійні заходи на користь дітей-сиріт. Обоє дуже люблять дітей. Здається, у них все дуже серйозно", - зауважив друг пари.

Костя знайшов у Тані нове кохання?

Хабенський відомий тим, що не надто любить розповідати про своє особисте життя. Тож і на запитання про Таню актор відповів:

"Про особисте життя я говорити не хочу. У мене все гаразд".

Так само не стала вдаватися у подробиці стосунків з актором і сама Тетяна.

"Костя не хоче, щоб його особисте життя обговорювали. Тому я не даватиму коментарів. Питайте у Костянтина, якщо схоче - розповість", - зауважила дівчина.

Нагадаємо, наприкінці 2008-го року померла дружина Костянтина Хабенського Анастасія. Актор залишився з маленьким сином Ванею.

Хабенському вже неодноразово припасували романи з колегами по цеху. Так, ходили чутки про більш ніж дружні стосунки актора з Єлизаветою Боярською та Оленою Перовою.

Фото "Комсомольской правды" та "Дней.ру"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів