У нового чоловіка Лоліти "знайшлась" доросла донька

4 квітня 2011, 16:16

Новоспечений п’ятий чоловік співачки Лоліти Мілявської Дмитро Іванов виявився доволі потайною особою.

Як з'ясувалося, у 36-річного тенісиста та тренера з гри у сквош є вже доволі доросла 15-річна донька, пише "Комсомольская правда".

Чоловік Лоліти народився і виріс у білоруському місті Могильов. У 18 років Дмитро встиг вперше сходити під вінець. Щоправда, вже за кілька років Іванов та його дружина розбіглися.

"Єдине щастя від першого шлюбу – це донька Настя, їй зараз 15 років", - розповів друг Дмитра.


Іванов намагається якомога частіше приїжджати до доньки та привозити подарунки. А доця, схоже за все, не проти нової дружини татуся.

"Настя любить свого тата і з розумінням ставиться до його вибору", - зауважив друг Іванова.

До слова, у рідному Могильові у Дмитра не складалася не лише особисте життя, але й кар’єра. До інституту Іванов вступати не став, оскільки одразу після школи вирішив спробувати заснувати власний бізнес і подався у торгівлю.

Паралельно з цим хлопець займався тенісом та будував трикімнатну квартиру у Могильові, яку наразі здає в оренду.

Однак бізнес не склався і Дмитро став замислюватися про переїзд до Москви. Тут якраз в нагоді стала пропозиція від знайомих – робота тренером в одному з фітнес-клубів російської столиці.

"З дружиною він припинив спілкуватися за п’ять-шість років до переїзду. Звісно, перший рік йому важко було у Москві. Спочатку жив у Підмосков’ї, тинявся з квартири на квартиру", - розповів друг Дмитра.

Та згодом Іванов вступив на економічний факультет. А у його вже рідному фітнес-клубі доля звела з тією самою Лолітою. Мовляв, друзі Дмитра познайомили його з зіркою.

Нагадаємо, Іванов та Мілявська одружилися 20-го березня.

Фото "Московского комсомольца"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів