Лоліта розповіла про першу шлюбну ніч

1 квітня 2011, 16:24

Співачка без комплексів Лоліта Мілявська повернулася з весільної подорожі й одразу ж взялася розповідати про подробиці свого п’ятого шлюбу.

Артистка, яка 20-го березня вискочила заміж за молодого коханця Дмитра Іванова, зможе дозволити собі повноцінний медовий місяць лише влітку. Мовляв, зараз у Лоли багато зйомок.

Однак одразу після церемонії молодята все ж таки вирвалися на пару днів з Росії.

"Ми були на острові Лонг-Айленд, але тільки три дні. Було добре, але мало. Поки туди долетіли, потім назад, поспали в літаку", - зізналася Мілявська "Дням.ру".


Те, що на весіллі співачки офіціанти впустили на підлогу два торти, Лоліту анітрохи не здивувало: "Я ніяк не реагувала, абсолютно. Я знала, що якщо моє весілля, то щось повинно було статися неординарне".

Коли у Лоліти поцікавилися, як в цілому пройшло торжество, співачка відіслала всіх до свого чоловіка.

"Запитайте в мого чоловіка, чому тільки в мене? Він не тільки ракеткою махає, але ще й розуміє, російською говорить", - зауважила вона.

"Все було гідно, нам все сподобалося", - сухо відповів Дмитро.

Нагадаємо, на своє весілля Мілявська журналістів не покликала.

"Слухайте, ви нас так дістали! Ви не повірите. За все моє життя я звернулася до жовтій пресі практично біля входу в готель "Україна" і попросила тільки про одне: "Дайте полежати обличчям в салаті", тому що неможливо мати психіку весь час у стані навантаження, люди повинні відпочивати", - заявила Лоліта.

"Весілля - це дуже особиста справа. Першої шлюбної ночі, як у всіх молодят, не було, тому що ми всі добре погуляли. І спасибі пресі", - додала вона.

Щоправда, навіть незважаючи на відсутність преси, полежати обличчям в салаті Мілявській так і не вдалося.

"Ні, навіть у торті не вийшло... Мої друзі зробили це за мене. Він же не дає мені їсти!" - знайшла винуватого Лоліта, вказавши на чоловіка Дмитра.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів