Лоліта таки вийшла заміж уп'яте. ФОТО

21 березня 2011, 13:08

20 березня екс-дружина шоумена Олександра Цекало, співачка Лоліта Мілявська вийшла заміж уп'яте.

47-річна Лола зіграла весілля з 36-річним тенісистом і тренером з гри у сквош Дмитром Івановим, повідомляє "Комсомольская правда".

"Ми з Дімою вирішили одружитися ще давно, я впевнена, що він буде моїм останнім чоловіком. Я по-справжньому щаслива з цією людиною", - зізналася Мілявська "Life Showbiz".

Весільна церемонія пройшла за каббалістичним обрядом. Як повідомляється, Мілявська давно цікавиться каббалою, езотеричною наукою про таємничий сенс цифр і літер та перевтілення душ.


На прохання Лоліти дружина глави світового кабалістичного центру допомогла співачці вибрати сприятливу, за каббалістичними розрахунками, дату весілля.

Що стосується місця проведення торжества, то співачка до одруження не знала, де відбудеться її весілля. Організацію урочистостей взяли на себе друзі Лоліти та її наречений.

Лоліта вийшла заміж за спортсмена на 11 років молодшого за неї

В результаті, свято гуляли у ресторані одного з готелів у центрі Москви.

Після того, як Мілявська та Іванов розписалися у РАГСі, вони обмінялися каблучками вже у ресторані, під час "каббалістичної весільної церемонії".

До речі, обручку Лоліти Діма замовив у ювеліра Демі Мур, який виготовив обручки голлівудській зірці та її коханому Ештону Катчеру. Обручку для Лоліти доставили спецрейсом з Лос-Анджелеса до Москви за день до весілля.

Весільну сукню блідо-персикового кольору Мілявській пошив Ігор Чапурін. Подейкують, плаття обійшлося співачці у понад 20 тисяч євро. Водночас наречений був вбраний у костюм від легендарної Вів'єн Вествуд.

При цьому, з РАГСу до ресторану на урочисту вечерю молодята їхали на білосніжному "Bentley".

Над весільним вбранням молодят потрудилися Ігор Чапурін та Вів'єн Вествуд

На весілля до Мілявської зібралося близько 100 гостей. Тут були помічені Філіп Кіркоров, Анастасія Волочкова зі своїм екс-чоловіком Ігорем Вдовіним, Аніта Цой, Тетяна Овсієнко. Кажуть, мали бути на гулянці Діма Білан, Андрій Малахов та ще чимало представників бомонду.

А у весільну подорож подружжя вирішило поїхати у червні, коли закінчаться зйомки телепроекту, в якому бере участь Лоліта. Пара обрала для відпочинку Малайзійські острови.

Нагадаємо, з попереднім своїм чоловіком - бізнесменом Олександром Зарубіним - Лоліта розлучилася ще влітку 2009 року.

"Лише з Дімою я зрозуміла, що таке справжнє почуття, що таке кохання. Я відношу себе, як і більшість російських жінок, до недолюблених. Але зараз, з Дімою, я почуваюся щасливою. У нього прекрасні взаємини з моєю донькою Євою. Вони товаришують", - розповідала в одному з останніх інтерв'ю співачка.

Нагадаємо, дочка Єва у Мілявської народилася в період її стосунків із шоуменом Олександром Цекало.

Фото "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів