Наречена принца втратила форми та закурила?

7 квітня 2011, 10:24

Стрес, який наразі переживає 29 річна наречена принца Вільяма Кейт Міддлтон, змусив її стрімко схуднути – тож весільну сукню довелося перешивати.

На додачу, подейкують, майбутня королева Англії всерйоз почала курити.

Про це, з посиланням на джерела в палаці, пише "Pop Eater".

"Лише принцеса Діана могла б зрозуміти, який тиск витримує ця юна дівчина. Подію афішували як весілля сторіччя, насправді ж у центрі опинилися просто малі діти. Нікому не варто опинятися під таким тиском", - каже джерело.


Знервована Кейт настільки схудла, що їй довелося замовляти собі новий гардероб, а весільну сукню – підганяти під нові, худіші "параметри".

"Те, що вона знову закурила, не допомагає. Їй завжди подобалося час від часу викурити цигарку – це притамовувало її апетит – але вона кілька разів намагалася кинути, бо Вільям це ненавидить. Однак, весілля ближче й ближче, вона палить більше й більше", - засвідчив інформатор.

До слова, навздогін за весільними паззлами, конструкторами та чашками, Поштовим управлінням Нової Зеландії нещодавно була випущена марка з зображенням Вільяма та Кейт, пише "The Telegraph".

За примхою дизайнера, аби надіслати листа, марку слід розділити навпіл за лінією перфорації, тобто, відірвати Вільяма від Кейт.

На додачу, наречений чомусь коштує на 1 новозеландський долар дорожче за свою прекрасну половинку.

Фото "Reuters" з сайту ibitimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів