Принц Вільям та Кейт стали конструктором та відмовилися від подарунків

1 квітня 2011, 11:28

Запрошеним на весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон не треба ламати голову над тим, що б таке подарувати молодятам – кавоварку чи тостер. Замість цього пара запропонувала своїм гостям зробити пожертви на благодійність.

Тим часом "репетицію" весілля влаштували в парку "Legoland", виклавши визначну подію з конструктора.

"Принц Вільям та міс Кетрін Міддлтон створили благодійний фонд подарунків, аби відзначити своє весілля", - говориться в офіційному зверненні палацу, повідомляє "Radar Online".

"Зворушені приязністю, виявленою до них із часів заручин, вони попросили всіх, хто бажає надіслати їм весільний дарунок, подумати про те, аби зробити це в формі пожертви до фонду", - ведеться далі в зверненні.


Майбутні молодята обрали п'ять "напрямків" для пожертв – зокрема захист дикої природи та допомогу дітям. Загалом "подарункові" кошти перейдуть до 26 благодійних організацій.

Принц Вільям та Кейт з конструктора Лего

Імовірно, до такого рішення пару підштовхнуло й те, що батьків нареченого, принца Чарльза та принцесу Діану, свого часу затаврували "вульгарними". Таку реакцію суспільства викликав список дарунків, складений до їхнього весілля, до якого входили "набір для барбек'ю та парочка какаду", зауважує видання.

Незрозуміло, чи відішле Кейт нужденним і ті розкішні сукні, які готує їй у подарунок дизайнерка Вікторія Бекхем. Нагадаємо, Вільям уже встиг отримати весільний презент - засоби від облисіння.

До слова, міні-версію майбутнього весілля вже виклали з конструктора "Lego" в парку "Legoland". Серед фігурок можна розпізнати не лише наречених, а й декого зі знаменитих гостей – наприклад, вагітну Бекхем, сера Елтона Джона з чоловіком Девідом Фернішем та сином Закарі, принца Чарльза та королеву Єлизавету.

Цікаво, що мачуху принца, Каміллу Паркер-Боулз, творці "Lego"-весілля "одягли та зачесали" практично так само, як і Керол Міддлтон, маму Кейт, пише "The Daily Mail".

Нагадаємо, з паззлів Вільяма та Кейт уже викладали. Таку забавку пропонує придбати інтернет-крамниця, що перераховує кошти до благодійного фонду принца Чарльза.

Фото spreadia.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів