На "Новій хвилі" Україну представлятиме фанат Лободи

11 квітня 2011, 11:15

На "Нову хвилю-2011" від України поїдуть співачка Марія Собко та колишній учасник "Фабрики зірок" Коля Серга, пише "Комсомольська правда в Україні".

Цими вихідними у Москві пройшов півфінал пісенного конкурсу "Нова хвиля", де й було визначено учасників, які в липні змагатимуться за звання кращого артиста.

Нагадаємо, за підсумками попереднього етапу національного відбору до "шорт-листа" від України потрапили п'ять конкурсантів: уродженець Латвії Стас Шурінс, Марія Собко, Коля Серга, і дует "Emotion" та Рената Штіфель.

Однак журі у Москві вирішило, що цього року на "Новій хвилі" Україну представлятимуть лише два артисти – Маша Собко і Коля Серга.


Маша Собко співатиме на "Новій хвилі"

Марія Собко відома тим, що у 2010-му році претендувала на участь у "Євробаченні".

Тоді брюнетка була за крок до того, аби співати на престижному пісенному конкурсі – Собко розділила перше місце з Альошею. Однак зрештою журі вирішило відрядити Альошу.

А от Коля Серга міг запам’ятатися глядачам завдяки участі у "Фабриці зірок-3", і, зокрема, пісні, присвяченій Світлані Лободі ("ду-ду-ду - люблю Свєтку Лободу").

Коля Серга також поїде в Юрмалу

Нагадаємо, конкурс "Нова хвиля-2011" пройде в Юрмалі з 26 по 31 липня.

Фото starstime.com.ua та zaycev.fm

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів