Рідні Гурченко ділять її спадок

11 квітня 2011, 16:13

За спадок покійної актриси Людмили Гурченко починає розгоратися справжня війна.

На майно артисти претендують її чоловік Сергій Сенін, донька Марія та онучка Олена, пише "Твой день".

Найзапекліші баталії між родичами Гурченко, які й при житті актриси не надто ладнали між собою, розгорнулися за нерухомість.

Людмила Марківна після себе залишила трикімнатну квартиру в одному з елітних районів Москви.


"У домі, де жила актриса, трикімнатна квартира коштує близько 20 мільйонів рублів. Але оскільки житло розташоване на останньому поверсі, це робить його дешевшим. Наші клієнти за продаж просять 18 мільйонів рублів, але частіше воно йде за 15", - розповів один з експертів з нерухомості.

Ще один ласий шматок для рідних Гурченко – заміська дача. Будиночок з червоної цегли оцінюється щонайменше у 10 мільйонів рублів.

Також залишився після актриси й автомобіль – "Audi A4".

Попри те, що Гурченко в останні роки конфліктувала з донькою та онучкою, вони не збираються відмовлятися від майна зірки.

"Звісно, ми будемо претендувати на майно. За законом нам належить половина майна!" – заявила онучка Людмили Марківни Олена.

Однак ситуація зі спадком вирішиться, коли буде зрозуміло, чи залишила Гурченко заповіт, чи ні.

У випадку, якщо актриса не розписала свої побажання, то половина її майна автоматично перейде до чоловіка Сергія.

"Друга половина ділитиметься у рівних частинах між чоловіком і дітьми. Оскільки у Гурченко була одна дитина, вийде, що 75 відсотків спадку отримає чоловік Людмили Марківни Сергій Сенін, а всього лише 25 відсотків дістанеться її дочці Марії", - пояснив адвокат.

До слова, попри велику популярність, Гурченко не можна назвати багатійкою. Окрім квартири, дачі та машини, Людмила Марківна мала також свій бізнес – компанію "Кіностудія Сергія Сеніна".

Наприкінці 90-х років актриса з чоловіком спродюсували та зняли кілька фільмів. А у 2003-му на базі кіностудії виникло творче об'єднання "Дует" – подружжя почало ставити комерційні вистави.

Фото vestnikcivitas.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів