З’ясовано причину смерті Гурченко

4 квітня 2011, 12:40

Легендарна актриса Людмила Гурченко померла миттєво в наслідок тромбоемболiї легеневої артерії.

"Попередня причина смертi Людмили Гурченко - тромбоемболiя легеневої артерiї", - повiдомило "Iнтерфаксу" джерело в оточеннi актриси.

"Людмила Маркiвна померла практично миттєво. Тому чутки i плiтки, що з'явилися в iнтернетi, нiбито її не встигли врятувати лiкарi швидкої, це домисли", - розповіло джерело, додавши, що медики зробили все, що змогли.

Гурченко померла майже миттєво

Нагадаємо, Гурченко померла 30-го березня в Москвi у себе вдома на 76-му роцi життя. Актрисi стало зле, їй викликали "швидку допомогу", проте лiкарi не змогли її врятувати.


Зірку радянського кіно поховали у суботу в Москві на Новодівичому кладовищі.

Попрощатися із зіркою прийшли її друзі та рідні та тисячі прихильників з Росії, України та Білорусії. Багато хто ніс улюблені квіти Людмили Марківни – білі хризантеми, пише "Комсомольская правда".

У траурному залі на сцені було багато вінків – від президента Росії, від прем'єр-міністра, від уряду Москви, від Алли Пугачової. Справа від труни стояв великий портрет Гурченко часів фільму "Вокзал на двоих".

Біля труни актриси на стільцях сиділи її найближчі люди. Серед них чоловік Сергій Сенін та стиліст Аслан Ахмадов.

На великому екрані демонструвалися кадри з кінофільмів, завдяки яким Гурченко й полюбилася глядачам.

У черзі, щоб попрощатися з актрисою, стояли її відомі колеги: Галина Волчек, Ельдар Рязанов, Микита Міхалков, Олександр Ширвіндт, Дмитро Дібров, Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров, Максим Галкін, Діма Білан, Надія Бабкіна, Федір Бондарчук, Лариса Удовиченко, Михайло Жванецький, Олексій Панін та інші.

Кіркоров прийшов попрощатися з Гурченко

На панахиді також були присутні й донька Гурченко Марія та онучка Олена.

"Донька приїхала близько восьмої години ранку, а потім кудись пішла. Повернулася лише через пару годин", - розповіли присутні.

Вдруге, щоб попрощатися з мамою, донька Гурченко простояла у загальній черзі близько десяти хвилин. Багато років мати до донька не спілкувалися. Та у день похорон Марія не могла не прийти.

Підійшовши до труни, донька Гурченко ледь чутно сказала: "Прости, мамо".

Донька Людмили Марківни Марія принесла мамі її улюблені квіти

Щоправда, у залі шепотілися, що вдруге Марія приходила прощатися з мамою для програми "Пусть говорят", де погодилася дати інтерв’ю Андрію Малахову.

Сама ж донька Гурченко від коментарів відмовилася. Лише ненадовго підійшла до Сергія Сеніна, а потім залишила прощальну церемонію через чорний вхід.

На кладовище Людмилу Марківну проводжали під оплески та крики "Браво!".

Поховали знамениту актрису таки на Новодівичому цвинтарі поруч із зірковими колегами.

Гурченко поховали біля колег, а не біля батьків

"Чоловік Людмили Марківни особисто обирав місце поховання. Спочатку він звернув увагу на місце поруч з Віктором Чорномирдіним. Але Гурченко не політик все ж таки. Людмила Марківна знайшла останній притулок серед свої – поруч з Тетяною Шмигою, В'ячеславом Тихоновим, Олегом Янковським", - розповіли співробітники кладовища.

Фото "Экспресс-газеты" та "Комсомольской правды"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів