Вуді Аллен підібрав роль для Саркозі

18 квітня 2011, 15:27

Режисер Вуді Аллен зізнався, що міг би запросити президента Франції Ніколя Саркозі на роль цинічного та крутого антигероя.

"Якби мені спала така ідея на думку (запросити Саркозі в кіно), я би, без сумніву, знайшов для нього роль. Гадаю, він міг би зіграти героя, схожого на тих, що грав Богарт", - зізнався режисер виданню "Breitbart".

Однією з найвідоміших ролей англійського актора Дірка Богарта, який помер у 1999 році, стала роль слуги в однойменному фільмі Лоузі. Слуга, який спочатку втерся в довіру до господаря, а потім став його паном, вийшов у Богарта схожим на Мефістофеля.

На питання журналістів, чи не підійшла б Саркозі роль "психопатичного гангстера", на зразок тих ролей, які грав Джо Пеші, Аллен засміявся і пожартував:


"Щось на зразок "Міцного горішка"? Так, я впевнений, Саркозі міг би таке зіграти".

Нагадаємо, нещодавно Вуді Аллен вже знімав у своєму новому фільмі "Північ у Парижі" дружину французького президента Карлу Брюні. Перша леді Франції у картині зіграла саму себе, ненадовго з'явившись на екрані. Прем'єра картини відбудеться 11-го травня, на відкритті 64-го Канського фестивалю.

Окрім цього Аллен спростував інформацію про те, що збирається дати Брюні серйозну роль в одній з майбутніх картин.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів