Пугачова житиме у Ротару

21 квітня 2011, 14:23

Російська співачка Алла Пугачова оселиться в особистих ялтинських апартаментах іншої відомої артистки – Софії Ротару, пише "Твой день".

У вересні в Ялті проходитиме музичний фестиваль "Крим М'юзік Фест", художнім керівником якого є Примадонна. Таким чином, артистка дещо зрадить іншому музичному дійству – "Новій хвилі" в Юрмалі.

Нагадаємо, минулого року Пугачова відмовилася приїздити на конкурс, організатором якого є композитор Ігор Крутий. Каменем спотикання стало небажання співачки зменшувати свої апетити і оселятися у менше дорогому готелі, ніж зазвичай.

Пугачова поживе у Ротару

Та на фестивалі у Ялті Пугачову ніхто не змушуватиме жити у дешевому номері. Навпаки, для того, щоб артистці було комфортніше судити молоді таланти, організатори заходу поселять її у найдорожчі апартаменти.


Вибір пав на номер в готелі "Вілла Софія", який належить Софії Ротару.

Щоправда, заради Пугачової шикарні апартаменти дещо переобладнають. Простіше кажучи, підлаштують під побажання зірки.

"Кращий номер готелю, стиль якого був розроблений спеціально під Ротару, буде заново оформлений під головну гостю фестивалю – його художнього керівника Аллу Пугачову", - розповів представник конкурсу.

До слова, відомо, що проживання у апартаментах площею 100 квадратних метрів з видом на море коштуватиме 25 тисяч доларів за тиждень.

Інтер'єр готелю "Вілла Софія"

Готель "Вілла Софія" свого часу став першим бізнес-проектом Софії Ротару, пише "Life Showbiz".

Подейкують, що у реконструкцію, ремонт і облаштування співачка вклала більш ніж сім мільйонів доларів.

Фото "Life Showbiz" та futuriti.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів