Стінг, Колін Ферт та Саркозі стали найвпливовішими людьми світу

21 квітня 2011, 17:35

Американський щотижневик "Time" опублікував щорічний список найвпливовіших людей 2011-го року.

У цьогорічному ТОП-100 не зустрічаються ані український колекціонер Віктор Пінчук, ані російський президент Дмитро Медведєв та прем’єр Володимир Путін.

Натомість у списку зустрічаються імена молодих виконавців, чия популярність затьмарила багатьох відомих політиків. Також "Time" вже вкотре відзначив тих діячів культури та політиків, які з року в рік не втрачають свого впливу.

Так, вже не вперше до сотні найвпливовіших людей світу за версією "Time" потрапляє президент США Барак Обома та його дружина Мішель, президент Франції Ніколя Саркозі, канцлер Німеччини Ангела Меркель та держсекретар США Гілларі Клінтон.


Подружжя Обами у рейтингу найвпливовіших людей світу

Акторську братію у рейтингу представляють володар цьогорічного "Оскару" за чоловічу роль Колін Ферт, зірка серіалу "Пліткарки" та нове обличчя дому "Chanel" Блейк Лайвлі, зірка фільму "Аліса в країні Див" Міа Васіковська та Метт Деймон.

Американське видання також визнало вплив теледіви Опри Вінфрі, співака Стінга, дизайнера та режисера Тома Форда та молодого поп-виконавця Джастіна Бібера, на честь якого можуть назвати доньку Девіда та Вікторії Бекхемів.

Том Форд впливає на людей фільмами і одягом

Цікаво, що напередодні королівського весілля у ТОП-100 відзначили й майбутніх молодят – принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, минулого року у рейтингу "Time" фігурував український бізнесмен та колекціонер Віктор Пінчук.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів