Сандра Баллок посварилася з колишнім через книжку?

22 квітня 2011, 10:07

Американській акторці Сандрі Баллок прийшовся не до смаку епістолярний витвір її екс-чоловіка Джессі Джеймса.

Подейкують, 46-річна зірка просто знавісніла, дізнавшись, що колишній розповів про їхні стосунки в автобіографічній книжці.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Closer".

Сандрі, яка досить стримано поводилася, коли весь світ дізнався про зради Джессі, які й призвели до їхнього розлучення, врешті урвався терпець. Тепер про те, аби екс-подружжя залишилося в дружніх стосунках, не може бути й мови.


"Він узагалі не попередив її про книжку – вона й не здогадувалась, що в нього таке на думці, аж поки він не підписав контракт. Вона вбита. Сандра сказала Джессі, що більше вони не зможуть бути друзями – навіть заради дітей", - каже джерело.

Із трьома дітьми Джеймса від попередніх стосунків Баллок продовжує спілкуватися навіть після розлучення з їхнім батьком.

Сама ж актриса, нагадаємо, є щасливою матусею темношкірого малюка Луї Бардо.

Книжка, поява якої так обурила Сандру, зветься "American Outlaw" – у перекладі "американський ізгой" або ж "людина поза законом". Вочевидь, так автор називає сам себе та розповідає, як нелегко йому було перетворитися на "найбільш ненависного чоловіка в США", який зрадив із татуйованою кралею обожнювану країною актрису.

"Я жив досить божевільним життям. Моє життя було визначено багатьма речами, та я просто хочу (записати спогади), аби вийшла хороша історія. Люди заявляють, що знають про мене все, тоді ж як насправді не знають нічого. Коли ви прочитаєте це, ви дізнаєтесь усе – всю історію, просто тут", - заінтригував читачів Джеймс.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів