Пугачову тягне до суду пенсіонер

27 квітня 2011, 13:19

Російську співачку Аллу Пугачову викликають до суду.

81-річний пенсіонер Віктор Козлов хоче відсудити будинок, на який претендує Примадонна, пише "Твой день".

Ветеран домагається зняття арешту з будинку в селищі Грибова Одінцовського району вартістю 25 мільйонів рублів, на який претендує співачка.

Козлов стверджує, що придбане ним 17-го лютого 2010-го року майно - двоповерховий будинок, 25 соток землі та дворівневий гараж - не може бути виставлено на торги, як того вимагає Пугачова.


"6-го вересня 2010 договір був переданий на реєстрацію, і з цього моменту я є законним власником майна. Тому торги, які призначено на 3 травня, є грубим порушенням моїх прав власника", - зазначив у заяві до суду пенсіонер.

До слова, супротивником Алли Пугачової чоловік став після того, як купив будинок у її боржників - колишнього банкіра Олега Рафановича і його дружини Наталії Любчевської.

У вересні минулого року суд столиці зобов'язав екс-банкіра заплатити Аллі Борисівні 4,7 мільйона доларів. Однак Рафанович оголосив себе банкрутом, а все його майно перейшло різним людям.

На думку юристів Пугачової, одним з таких підставних осіб, яким Рафановича й переписав майно, став пенсіонер Віктор Козлов.

Так, судячи з документів, будинок і землю в селищі Грибова пенсіонер придбав ще 17 лютого минулого року. Проте адвокати співачки вважають, що договір купівлі-продажу липовий, оскільки фактично власність до цих пір не зареєстрована на Козлова.

"Якщо врахувати, що Рафанович вже намагався з допомогою лівих розписок піти від боргу і навіть оголосив себе банкрутом, не виключено, що це черговий прийом, щоб не платити", - повідомило джерело в оточенні співачки.

Після позову Примадонни до бізнесмена на будинок наклали арешт, який тепер і намагається зняти новий власник Віктор Козлов.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів